Financieel management in de zorg ontcijferd

Financieel management in de zorg biedt senioren een kans om hun financiën te maximaliseren terwijl ze toch hun medische behoeften vervullen. Het is belangrijk...

Mijn nieuwe obsessie: hout

Ik heb altijd al creatieve hobby’s gehad. Vroeger als kind zelfs hield ik al van kleuren, knutselen en knippen. Sinds kort is mijn hobby inrichting. Het inrichten van mijn kast, mijn woonkamer of mijn tuin; alles vind ik leuk. Ik hou van het eeuwige inspiratie op doen op internet en in de winkels. En natuurlijk dan uiteindelijk shoppen voor de perfecte kleur verf of die ene grote vaas die nergens te krijgen valt. Kortom; ik heb overduidelijk een nieuwe hobby. En bij mijn nieuwe hobby hoort sinds kort ook een nieuw materiaal waar ik gek op ben. Hout!

In huis

Het is allemaal begonnen met het opnieuw inrichten van mijn eigen huis. Ik had hiervoor mijn huis vooral heel modern ingericht. Strakke inrichting, rustige kleuren en weinig tierelantijntjes. Dat was gewoon hoe mijn smaak was toen we het huis kochten. Maar de laatste tijd vond ik toch dat er iets te weinig sfeer en knusheid in mijn huis te vinden was. En na een paar weken brainstormen was ik eruit; hout is de oplossing. Hout heeft van zichzelf een sfeervol en knus uiterlijk door de warme kleur. En alleen al door mijn vloer te vervangen van tegels naar een warme houten vloer maakte zoveel verschil! En sindsdien is er steeds meer hout bijgekomen want mijn liefde voor hout was ontstaan.

Buiten huis

Ook buiten huis heb ik inmiddels veel hout aangeschaft. Het geeft je tuin gewoon ook een leuke buitensfeer doordat hout een natuurlijk product is. Bij nobelhout.nl hebben ze een grote variatie aan prachtige meubels van hout. Zo hebben ze bijvoorbeeld hout voor je schutting maar ook mooie loungebanken en nog veel meer. Een tip van mij is om deze houten meubels aan te kleden met wat decoratie. Met een paar leuke kussen en wat lichtjes in de tuin maak je het helemaal compleet.

Voor- en nadelen

Hout heeft vele voordelen. Het grootste voordeel van hout vind ik dat het geweldig veel sfeer geeft. Zoals ik al zei; dit komt vooral door de warme kleur. Daarnaast is hout op de vloer erg lekker omdat het niet zo koud is als tegels. De nadelen van hout zijn dat het eventueel splinters kan geven. Maar, als je er een laagje lak op doet zal je dit probleem al niet meer hebben. En hout moet wel goed verzorgd worden. Maar als je je inrichting zo belangrijk vindt, is het het meer dan waard om hier wat tijd in te stoppen.

Must Read

Ontdek de Zomerse Stijl: Korte Leggings, Tijgerprints en Capri’s!

De zomer komt eraan en het is tijd om je garderobe te updaten met de nieuwste zomerse stijlen. Dit jaar zijn Korte Legging met...

Wat vindt u drie voornaamste punten waarop u bij het kiezen van een vakantieland rekening houdt?

Kies uw ideale vakantieland: 3 belangrijke punten Voor veel mensen is het kiezen van een geschikt vakantieland een ingewikkelde taak. Er zijn zo veel verschillende...

Latest Posts

Ontdek de Zomerse Stijl: Korte Leggings, Tijgerprints en Capri’s!

De zomer komt eraan en het is tijd om je garderobe te updaten met de nieuwste zomerse stijlen. Dit jaar zijn Korte Legging met...

Wat vindt u drie voornaamste punten waarop u bij het kiezen van een vakantieland rekening houdt?

Kies uw ideale vakantieland: 3 belangrijke punten Voor veel mensen is het kiezen van een geschikt vakantieland een ingewikkelde taak. Er zijn zo veel verschillende...

Welke vorm van horeca moet men zeker bezoeken als men naar texel reist?

Geniet van een heerlijke vakantie op Texel en bezoek de beste horecagelegenheden! Als u naar Texel reist, dan mag een bezoek aan de lokale...

Wat heeft u overtuigd om reizen naar london te overwegen?

Ontdek wat Londen te bieden heeft voor senioren Reizen naar Londen is een buitengewone manier om de meest beroemde stad ter wereld te verkennen....