Winters weer vraagt om winters interieuradvies

Voor menig Nederlander zal de sneeuwval van de afgelopen twee dagen gezorgd hebben voor wat onrust. Dit dan wel in positieve, als negatieve zin. Sommigen zijn gefrustreerd dat ze niet meer de deur uit kunnen of gestrand zijn, anderen kunnen hun gelukt niet op dat er eindelijk weer eens een dik pak sneeuw is gevallen in Nederland.

Welke van deze twee uitersten dan ook mag aansluiten bij jou: het gaat erom hoe jij jezelf gaat vermaken de komende dagen. Waarom niet kijken naar een leuk en vernieuwend interieur? In dit blog worden alle woontrends van het komende jaar behandeld. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Ga voor warmte, ga voor kachels!

Het einde van de winter mag dan bijna in zicht zijn volgens de meteorologische kalender, maar de weersvoorspellingen van de komende week laten er geen gras over groeien: het wordt en blijft nog wel even koud in ons land. Het zou heel goed kunnen zijn dat het zelfs een koud voorjaar gaat worden.

Om jezelf te wapenen tegen al die kou, is het verstandig om eens te kijken naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van verwarming voor in huis. Gaskachels bijvoorbeeld zijn een uitstekend idee wanneer je het echte gevoel van een open haard wil nabootsen, zonder continue hout op het vuur te gooien.

Maar, kies je liever voor the real deal? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij een moderne houtkachel. Een houtkachel kopen is nu de beste tijd van het jaar. Je kan er nog van profiteren én je kan gelijk rekening houden met de juiste woontrends van het aankomende jaar tijdens het inbouwen. Je hoeft natuurlijk niet voor een ingebouwde houtkachel te gaan. je kan namelijk ook kiezen voor een zwevend model. Deze passen net zo goed in de moderne en minimalistische interieurs van tegenwoordig.

Wees één met de natuur

Ben je van plan om een frisse blik te werpen op jouw interieur? Laat het dan in stijl zijn met de meest moderne kleurenschema’s van nu. Zo is het immens populair om meer met de natuur in verband te staan dit jaar. Denk hierbij zeker aan veel bruin, oranje en geeltinten, maar ook aan groen en rood in een donkere tint.

Zodra je het eenmaal hebt toegepast in jouw huis wil je nooit meer anders! Dit geldt hetzelfde met de moderne smart woningen. Alles wat zelf kán denken, doet dit ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verlichting in jouw woon- bad- en slaapkamer. Deze gaan rond een specifieke tijd aan en uit – de tijd wanneer jij naar bed gaat. Zou je dit ook voor jouw open haard in kunnen stellen? Misschien binnen een paar jaar wel.

Must Read

Latest Posts